Digitalni marketing

Nudimo usluge kreiranja i realizacije promotivnih kampanja putem svih kanala digitalnog marketinga.
Klasično oglašavanje u elektronskim medijima, oglašavanje na najčitanijim internet portalima i društvenim mrežama su naša specijalnost.
Posebno mjesto u našoj ponudi zauzima cost efective online marketing kojim postižemo maksimalne rezultate promotivne kampanje za najmanje uloženog novca.
Zahvaljujući modernim metodama metrike marketinga, naši klijenti prate realizaciju i efekte kampanje u realnom vremenu.

Integrirane kampanje

Našim klijentima nudimo integrirane promotivne kampanje koje uključuju televizijsko i radijsko oglašavanje, online marketing te print i outdoor oglašavanje
Sve kampanje su optimizirane prema individualnim potrebama i mogućnostima svakog klijenta.

Politički marketing

Politički marketing se temelji na postojećim, razvijenim metodama komercijalnog marketinga, te se koristi u svrhu političke komunikacije. Kao takav, politički marketing ima za cilj da u očima potencijalnog biračkog tijela istakne prednosti i kvalitete jednog kandidata u odnosu na druge, da animira što veći broj glasača, te da uz minimalna sredstva obezbijedi što veći broj glasova. Politički i komercijalni marketing teže ka sličnim ciljevima, samo je proizvod zamijenjen političkim kandidatom, tržište potencijalnim biračkim tijelom, potrošači glasačima, tržišna konkurencija političkim protivnicima, a profit od prodaje brojem glasova koje treba dobiti.

Naši iskusni medijski profesionalci su garancija Vašeg uspjeha!

SEO optimizacija

Kroz inovativne metode SEO optimizacije (search engine optimisation) učinite svoje web stranice dostupnijim Vašim kupcima i korisnicima Vaših usluga.
U kombinaciji sa Google Adwords marketingom, povećajte google rating svoje web stranice i budite u Googlu ispred konkurencije!

Izrada Web stranica

Web stranica je lice i predstavnik vaše kompanije ili brenda u današnjem digitalnom svijetu. Mi stvaramo moderne web stranice skrojene prema vašim potrebama i prilagođene svim uređajima.
Usvajamo nove tehnologije, trendove i koristimo najnovije mogućnosti interneta kojima postižemo savršenije stranice, vrhunske rezultate i zadovoljne klijente.

Izrada mobilnih aplikacija

Mobilne aplikacije predstavljaju sljedeći logičan korak u razvoju sajtova i bilježe veliko interesovanje i posjetu.
Izrada iOS i Android mobilnih aplikacija je usluga koju Vam nudimo kako biste se što lakše i jednostavnije približili svojim krajnjim korisnicima. Izrada mobilnih aplikacija vrši se uz stalnu komunikaciju s klijentom, prema njegovim potrebama i zahtjevima, a uključuje i testiranje i dorade te puštanje u rad i postavljanje na online dućane.
Ulazak na mobilni uređaj korisnika vam garantuje direktnu mogućnost obavještavanja i komunikacije sa korisnikom.

Ispitivanje javnog mnijenja

Ispitivanja javnog mnijenja vrsta su istraživanja odnosno ispitivanja koja imaju za cilj utvrditi mišljenje građana o određenoj temi ili nizu tema od javnog interesa.
Artheon promotions d.o.o. u potpunosti je osposobljen za brzo i efikasno ispitivanje javnog mnijenja kombiniranim metodama na željenom uzorku.

Naši iskusni medijski profesionalci su garancija Vašeg uspjeha!